Dip paprykowo-pomidorowy

25 września 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

czerwona papryka

dojrzały pomidor

bazylia

pieprz

szczypta cukru

sól

1 łyżka octu balsamicznego

Ściągamy skórę z pomidora i rozgniatamy go blenderem. Dodajemy bazylię, ocet, cukier i pieprz. Paprykę obieramy i drobniutko siekamy. Całość mieszamy.

file1285427418



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...