Dip paprykowo-pomidorowy

25 września 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

czerwona papryka

dojrzały pomidor

bazylia

pieprz

szczypta cukru

sól

1 łyżka octu balsamicznego

Ściągamy skórę z pomidora i rozgniatamy go blenderem. Dodajemy bazylię, ocet, cukier i pieprz. Paprykę obieramy i drobniutko siekamy. Całość mieszamy.

file1285427418



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...