Dip ogórkowo-orzechowy

25 września 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

pół zielonego ogórka

3 łyżek keczupu

garść orzechów włoskich

szczypta gałki muszkatołowej

sól

pieprz

Przygotowanie:

Ogórek wrzucamy do blendera, dodajemy keczup i miksujemy. Orzechy włoskie obieramy i rozgniatamy na małe kawałeczki. Dodajemy przyprawy i mieszamy całość.

file1285428445



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...