Dip ogórkowo-orzechowy

25 września 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

pół zielonego ogórka

3 łyżek keczupu

garść orzechów włoskich

szczypta gałki muszkatołowej

sól

pieprz

Przygotowanie:

Ogórek wrzucamy do blendera, dodajemy keczup i miksujemy. Orzechy włoskie obieramy i rozgniatamy na małe kawałeczki. Dodajemy przyprawy i mieszamy całość.

file1285428445



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać facetom do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować w normalnej...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D