Dip ogórkowo-orzechowy

25 września 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

pół zielonego ogórka

3 łyżek keczupu

garść orzechów włoskich

szczypta gałki muszkatołowej

sól

pieprz

Przygotowanie:

Ogórek wrzucamy do blendera, dodajemy keczup i miksujemy. Orzechy włoskie obieramy i rozgniatamy na małe kawałeczki. Dodajemy przyprawy i mieszamy całość.

file1285428445



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.