Dip koperkowo-pieczarkowy

27 września 2010,
dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • jogurt naturalny 2 op
  • czosnek granulowany 2 łyżeczki
  • pieczarki marynowane 1 słoiczek
  • 1 pęczek świeżego koperku

Jogurt mocno schładzamy. Koperek myjemy, siekamy, dodajemy do jogurtu, mieszamy. Pieczarki wyciągamy ze słoiczka, pozostawiamy do ścieknięcia, kroimy w drobną kostkę. Pokrojone pieczarki, czosnek,  dodajemy do jogurtu z koperkiem, mieszamy. Gotowe do mięs i obiadów. Smacznego.

file1285612303



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...