Dip koperkowo-pieczarkowy

27 września 2010, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • jogurt naturalny 2 op
  • czosnek granulowany 2 łyżeczki
  • pieczarki marynowane 1 słoiczek
  • 1 pęczek świeżego koperku

Jogurt mocno schładzamy. Koperek myjemy, siekamy, dodajemy do jogurtu, mieszamy. Pieczarki wyciągamy ze słoiczka, pozostawiamy do ścieknięcia, kroimy w drobną kostkę. Pokrojone pieczarki, czosnek,  dodajemy do jogurtu z koperkiem, mieszamy. Gotowe do mięs i obiadów. Smacznego.

file1285612303



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D