Dip koperkowo-pieczarkowy

27 września 2010, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • jogurt naturalny 2 op
  • czosnek granulowany 2 łyżeczki
  • pieczarki marynowane 1 słoiczek
  • 1 pęczek świeżego koperku

Jogurt mocno schładzamy. Koperek myjemy, siekamy, dodajemy do jogurtu, mieszamy. Pieczarki wyciągamy ze słoiczka, pozostawiamy do ścieknięcia, kroimy w drobną kostkę. Pokrojone pieczarki, czosnek,  dodajemy do jogurtu z koperkiem, mieszamy. Gotowe do mięs i obiadów. Smacznego.

file1285612303



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.