Dip kminkowy

20 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25 dag.twarogu

3 łyżki sera żółtego

łyżka nasion kopru

1/2 szklanki śmietany

szczypta mielonej papryki

sol

Przygotowanie:

Nasiona kminku parzymy, osączamy i łączymy z twarogiem, śmietaną, startym żółtym serem, solą i papryką. Lekko schładzamy.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...