Dip jabłkowy

25 września 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 łyżki jogurtu naturalnego

2 łyżki śmietany

jabłko

pół cebuli

łyżka soku z cytryny

łyżeczka curry

sól

pieprz

Jabłko obieramy i ścieramy na tarce (na najdrobniejszej). Cebulę obieramy i siekamy bardzo drobniutko. Mieszamy z jogurtem i majonezem, dodajemy przyprawy, mieszamy.

Dip bardzo pasuje do swojskich wędlin i kiełbas.

file1285427705



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...