Dip do warzyw

27 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 łyżek twarogu

kubek śmietany

150ml. majonezu

ząbek czosnku

pietruszka

estragon

sos tabasco kilka kropli

2 łyżki koniaku

Przygotowanie:

Twaróg, śmietanę i majonez dokładnie mieszamy. Dodajemy zmiażdżony czosnek oraz drobno posiekaną pietruszkę i estragon. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem oraz koniakiem. Sos doskonały do warzyw.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.