Dip do warzyw

27 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 łyżek twarogu

kubek śmietany

150ml. majonezu

ząbek czosnku

pietruszka

estragon

sos tabasco kilka kropli

2 łyżki koniaku

Przygotowanie:

Twaróg, śmietanę i majonez dokładnie mieszamy. Dodajemy zmiażdżony czosnek oraz drobno posiekaną pietruszkę i estragon. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem oraz koniakiem. Sos doskonały do warzyw.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....