Dip do warzyw

27 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 łyżek twarogu

kubek śmietany

150ml. majonezu

ząbek czosnku

pietruszka

estragon

sos tabasco kilka kropli

2 łyżki koniaku

Przygotowanie:

Twaróg, śmietanę i majonez dokładnie mieszamy. Dodajemy zmiażdżony czosnek oraz drobno posiekaną pietruszkę i estragon. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem oraz koniakiem. Sos doskonały do warzyw.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.