Dip do krewetek

28 sierpnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • majonez 3 łyżki
  • jogurt 1 łyżka
  • natka pietruszki
  • ostre ogórki (krokodylki lub z papryką) – 2 szt
  • cebula 1/2 szt
  • przyprawy

Ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę, dodać natkę pietruszki drobno posiekaną i wszystko razem wymieszać z majonezem i gęstm jogurtem. W razie potrzeby doprawić solą i białym pieprzem. Podawać z krewetkami smażonymi w cieście piwnym.

file1283018022



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...