Dip cebulowy z żółtym serem

25 września 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

pół cebuli

4 łyżki gęstego jogurtu naturalnego

3 łyżki majonezu

żółty ser

Przygotowanie:

Cebulę siekamy drobniutko (albo ścieramy na tarce), żółty ser kroimy w drobną kosteczkę. Mieszamy z jogurtem i majonezem. Dip bardzo się sprawdza jako dodatek do wędlin.

file1285428754



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...