Dip cebulowy z żółtym serem

25 września 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

pół cebuli

4 łyżki gęstego jogurtu naturalnego

3 łyżki majonezu

żółty ser

Przygotowanie:

Cebulę siekamy drobniutko (albo ścieramy na tarce), żółty ser kroimy w drobną kosteczkę. Mieszamy z jogurtem i majonezem. Dip bardzo się sprawdza jako dodatek do wędlin.

file1285428754



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...