Devolay z serem

27 sierpnia 2012, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny


Składniki:

  • 2 podwójne płaty piersi z kurczaka
  • jajko
  • bułka tarta
  • 10 dag sera żółtego
  • 5 dag masła
  • jarzynka
  • olej do smażenia

Przygotowanie:
Płaty piersi rozkroić, rozbić delikatnie tłuczkiem, oprószyć z obu stron jarzynką. Na każdym położyć paseczek masła i żółtego sera. Zwijać w  bulony, obtoczyć w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ryżem lub ziemniakami i dowolną surówką.



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...