Fasolka szparagowa z grilla

6 czerwca 2013, dodał: kajusia22
Artykuł zewnętrzny
  • Przepis na fasolkę z grilla .

Bardzo łatwa i szybka przekąska !

Musisz mieć :

 

0,5 kg fasolki szparagowej
2 łyżki masła
sól morska
czarny pieprz
60 g sera białego
tymianek lub oregano

Przygotowanie :

Fasolkę umyć, osuszyć i odciąć szypułki.
Nałożyć fasolkę na rozłożoną folię aluminiową.
Posypać solą, pieprzem i kawałeczkami masła .
Ułożyć na rozgrzanym grillu .
Fasolkę należy PILNOWAĆ , ponieważ szybko jest dobra .
Fasolka nie powinna być przypalona .
Powinna być lekko złota .
Pod koniec posypać świeżym tymiankiem lub oregano .(ja osobiście wolę oregano )
Fasolkę  posypać pokruszonym serem białym.  

 
 

 

 

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...