Fasolka szparagowa z grilla | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Fasolka szparagowa z grilla

6 czerwca 2013, dodał: kajusia22
Artykuł zewnętrzny
  • Przepis na fasolkę z grilla .

Bardzo łatwa i szybka przekąska !

Musisz mieć :

 

0,5 kg fasolki szparagowej
2 łyżki masła
sól morska
czarny pieprz
60 g sera białego
tymianek lub oregano

Przygotowanie :

Fasolkę umyć, osuszyć i odciąć szypułki.
Nałożyć fasolkę na rozłożoną folię aluminiową.
Posypać solą, pieprzem i kawałeczkami masła .
Ułożyć na rozgrzanym grillu .
Fasolkę należy PILNOWAĆ , ponieważ szybko jest dobra .
Fasolka nie powinna być przypalona .
Powinna być lekko złota .
Pod koniec posypać świeżym tymiankiem lub oregano .(ja osobiście wolę oregano )
Fasolkę  posypać pokruszonym serem białym.  

 
 

 

 

 

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...