Czekoladowo-kokosowa pychotka

16 stycznia 2012,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 szklanki mleka,

torebka budyniu czekoladowego

1 szklanka mleka kokosowego,

40 dag śmietany kremówki,

4 pralinki kokosowe.

Przygotowanie:

Proszek budyniowy rozprowadzić w mleku. Mleko kokosowe zagotować z połową śmietany. Zdjąć z ognia, wlać budyń, ciągle mieszając jeszcze raz zagotować. Wstawić do lodówki, a przed podaniem udekorować  ubitą śmietanką kremówką i pralinkami.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Wolontariat zagraniczny
    Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
    Cukrzyca za ciąża
    Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
    Sieć C&A
    No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
    57 proc. osób do 40 roku życia nie …
    I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...