Czekoladowo-kokosowa pychotka

16 stycznia 2012, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 szklanki mleka,

torebka budyniu czekoladowego

1 szklanka mleka kokosowego,

40 dag śmietany kremówki,

4 pralinki kokosowe.

Przygotowanie:

Proszek budyniowy rozprowadzić w mleku. Mleko kokosowe zagotować z połową śmietany. Zdjąć z ognia, wlać budyń, ciągle mieszając jeszcze raz zagotować. Wstawić do lodówki, a przed podaniem udekorować  ubitą śmietanką kremówką i pralinkami.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Naturalne kosmetyki
    Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
    Typy mężczyzn
    Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
    Jak można zostać dietetykiem
    Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
    leczenie niepłodnosci
    Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...