Czekoladowo-kokosowa pychotka

16 stycznia 2012, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/2 szklanki mleka,

torebka budyniu czekoladowego

1 szklanka mleka kokosowego,

40 dag śmietany kremówki,

4 pralinki kokosowe.

Przygotowanie:

Proszek budyniowy rozprowadzić w mleku. Mleko kokosowe zagotować z połową śmietany. Zdjąć z ognia, wlać budyń, ciągle mieszając jeszcze raz zagotować. Wstawić do lodówki, a przed podaniem udekorować  ubitą śmietanką kremówką i pralinkami.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
    Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
    Częstochowa
    Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
    Fryzura a zawód
    Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
    Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
    Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...