Czekoladowe kulki kokosowe

27 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

150 g margaryny
200 g cukru pudru
200 g wiórków kokosowych
1 jajko
3 łyżki kakao
1 łyżka rumu.

Margarynę stopić, dodać cukier puder, wiórki kokosowe, jajko, 3 łyżki kakao i łyżkę rumu i wymieszać. Z ciasta formować kulki i obtaczać jej we wiórkach kokosowych.

file1264625439



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...