Czekoladowa kawa

30 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 szkl. mleka
  • 1 tabliczka (10 dag) czekolady mlecznej
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 1 szkl. gorącej kawy
  • Czekoladę połamać na kawałki, stopić w połowie gorącego mleka. Doprawić cynamonem. Pozostałe mleko podgrzać mleko w rondelku i ubić trzepaczka.
    Kawę wlać do 2 kubków. Czekoladę wymieszać ze spienionym mlekiem, dodać do kawy.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Narząd najszybciej się starzejący.…
    Przełom w leczeniu wielu chorób? Który narząd najszybciej się starzeje? Wyjątkowo szybkie starzenie...
    13 emerytura do zwrotu? - kto będzi…
    Oznacza to, że osoby na wcześniejszej emeryturze mogą dorabiać bez żadnych konsekwencji dla pomniejszenia...
    Fotowoltaika - największy problem r…
    Jeszcze żeby rozwiązali problem wysokich cen paneli :)
    Polacy w czołówce umieralności na r…
    Inna sprawa, że nie dba się o profilaktykę, wystarczy spojrzeć, co kupują ludzie...