Czekolada plastyczna

21 października 2011,
dodał: Madzia444
Artykuł zewnętrzny

Wysokiej jakości  czekolada plastyczna.
Produkt na bazie najlepszych belgijskich czekolad rewelacyjnie sprawdza się przy pokrywaniu tortu oraz tworzeniu słodkich dekoracji.

Czekoladę łatwo się wałkuje. Za pomocą foremek można także wycinać z niej lub wyciskać na powierzchni najwymyślniejsze kształty.

Po uplastycznieniu można wałkować, wycinać wzorki, tworzyć figurki.  Pracuje się podobnie jak z lukrem plastycznym lub marcepanem.
Efekt wizualny i smakowy- wspaniały!

Zródła: www.cincin.pl, www.polukrowane.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...