Czekolada plastyczna

21 października 2011, dodał: Madzia444
Artykuł zewnętrzny

Wysokiej jakości  czekolada plastyczna.
Produkt na bazie najlepszych belgijskich czekolad rewelacyjnie sprawdza się przy pokrywaniu tortu oraz tworzeniu słodkich dekoracji.

Czekoladę łatwo się wałkuje. Za pomocą foremek można także wycinać z niej lub wyciskać na powierzchni najwymyślniejsze kształty.

Po uplastycznieniu można wałkować, wycinać wzorki, tworzyć figurki.  Pracuje się podobnie jak z lukrem plastycznym lub marcepanem.
Efekt wizualny i smakowy- wspaniały!

Zródła: www.cincin.pl, www.polukrowane.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...