Czekolada na gorąco

18 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

2 dag mlecznej czekolady podzielić na kawałeczki. Do małego rondelka wlać 50ml wody, dodać czekoladę i podgrzać bardzo powoli na małym ogniu, cały czas mieszając, aż czekolada się stopi. Wlać 150 ml mleka, mieszać, nie zagotować.
Na górę udekorować bitą śmietaną, posypać kakaem.



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...