Czekolada na gorąco

18 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

2 dag mlecznej czekolady podzielić na kawałeczki. Do małego rondelka wlać 50ml wody, dodać czekoladę i podgrzać bardzo powoli na małym ogniu, cały czas mieszając, aż czekolada się stopi. Wlać 150 ml mleka, mieszać, nie zagotować.
Na górę udekorować bitą śmietaną, posypać kakaem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...