Cukinia nadziewana

28 kwietnia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny



Cukinia nadziewana serem feta

Czas przygotowania: 20 min

Ilość porcji: 4

 

Sposób przyrządzenia

Cukinię przekrój wzdłuż na pół, wydrąż środek i posiekaj go drobniutko. Dopraw solą i pieprzem. Fetę wymieszaj z pomidorami, dodaj posiekaną cukinię. Całość dopraw do smaku pomidorami suszonymi i przyprawą do grilla klasyczną. Farszem nadziewaj cukinie, piecz na grillu aż ser się rozpuści.

Lista zakupów:

  • 4 małe cukinie

  • 200 g fety

Przyprawy KAMIS:

  • 1 łyżka Suszonych pomidorów z bazylią i czosnkiem Specialite

  • Sól morska w młynku

  • Pieprz Czarny młotkowany Specialite

  • 1 łyżeczka przyprawy do grilla Klasycznej

    źródło: www.kamis.pl

 




Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz