Cukinia nadziewana
Artykuł zewnętrzny
Cukinia nadziewana serem feta
Czas przygotowania: 20 min
Ilość porcji: 4
Sposób przyrządzenia
Cukinię przekrój wzdłuż na pół, wydrąż środek i posiekaj go drobniutko. Dopraw solą i pieprzem. Fetę wymieszaj z pomidorami, dodaj posiekaną cukinię. Całość dopraw do smaku pomidorami suszonymi i przyprawą do grilla klasyczną. Farszem nadziewaj cukinie, piecz na grillu aż ser się rozpuści.
Lista zakupów:
-
4 małe cukinie
-
200 g fety
Przyprawy KAMIS:
-
1 łyżka Suszonych pomidorów z bazylią i czosnkiem Specialite
-
Sól morska w młynku
-
Pieprz Czarny młotkowany Specialite
-
1 łyżeczka przyprawy do grilla Klasycznej
źródło: www.kamis.pl