Cukinia koperkowa

26 sierpnia 2012, dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
2 pokrojone na drobno cukinie
na dressing –
50 ml soku z cytryny
łyżeczka soli morskiej
1/3 szkl. oliwy z oliwek
3 ząbki czosnku
pół pęczka koperku

Przygotowanie:
Sól, sok z cytryny, czosnek i oliwę zmiksować blenderem do jednolitej masy. Dodać koperek, ponownie zmiksować. Polać dressingiem cukinię.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...