Cielęcina faszerowana małżami

1 lutego 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania: 40 minut

Niezbędne produkty:

400g górki cielęcej
100g mięsa z małży
2 łyżki soku z cytryny
3 łyżki oliwy
100g świeżego szpinaku

Produkty Kamis:

2 łyżki Musztardy francuskiej
1 łyżki Estragonu
Pieprz czarny młotkowany Specialite
Sól morska w młynku

Cielęcinę5Cielecina faszerwona malzami pokroić na porcje, rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć solą morską, pieprzem młotkowanym, przykryć liśćmi szpinaku. Mięso z małży skropić sokiem z cytryny, dodać musztardę francuską, estragon. Tak przygotowanym farszem nadziewać cielęcinę, posmarować oliwą, piec 15 min w temp. 175 st.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...