Ciasto marchewkowe z frostingiem: tzw. „carrot cake”

19 października 2015, dodał: moje IDEALIA
Artykuł zewnętrzny

Ciasto marchewkowe z frostingiem czyli tzw. „carrot cake” to jeden z najpopularniejszych deserów na Wyspach. Możemy je tam spotkać w każdym sklepie, kawiarni czy restauracji.

Placek marchewkowy jest naprawdę prosty w wykonaniu, więc nie uda się go zepsuć nawet największym „beztalenciom cukierniczym” :) Produkty potrzebne do jego wykonanie są łatwo dostępne i tanie, zaś efekt końcowy przechodzi najśmielsze oczekiwania. Carrot cake jest wilgotny, miękki i pełen aromatycznych przypraw – po prostu PYSZNY! Jeżeli jeszcze nigdy nie degustowałaś ciasta marchewkowego, koniecznie wypróbuj ten przepis, a na pewno stanie się on jednym z Twoich ulubionych.

Więcej na: www.moje-idealia.pl/2015/10/ciasto-marchewkowe-z-frostingiem.html

file1445282856



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak wykorzystać sok po kiszonych og…
Woda po ogórkach kiszonych można wykorzystać do zup, sosów i mięs. Można...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wiadomo, że aby szybko urosły w tunelu foliowym czy szklarni, są faszerowane chemią...
Podwyżki opłat sanatoryjnych
Co to za opłaty, 200-300 zł za kilkanaście dni wczasów? Często nie jeżdżą...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Już widzę, jak dziadkowie w kurnych chatkach na wsi inwestują w panele... Zostawią...