Ciasto marchewkowe z frostingiem: tzw. „carrot cake”
Artykuł zewnętrzny
Ciasto marchewkowe z frostingiem czyli tzw. „carrot cake” to jeden z najpopularniejszych deserów na Wyspach. Możemy je tam spotkać w każdym sklepie, kawiarni czy restauracji.
Placek marchewkowy jest naprawdę prosty w wykonaniu, więc nie uda się go zepsuć nawet największym „beztalenciom cukierniczym” :) Produkty potrzebne do jego wykonanie są łatwo dostępne i tanie, zaś efekt końcowy przechodzi najśmielsze oczekiwania. Carrot cake jest wilgotny, miękki i pełen aromatycznych przypraw – po prostu PYSZNY! Jeżeli jeszcze nigdy nie degustowałaś ciasta marchewkowego, koniecznie wypróbuj ten przepis, a na pewno stanie się on jednym z Twoich ulubionych.
Więcej na: www.moje-idealia.pl/2015/10/ciasto-marchewkowe-z-frostingiem.html