Chrupka polewa na ciasto | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Chrupka polewa na ciasto

9 sierpnia 2011, dodał: jaga23
Artykuł zewnętrzny

Zazwyczaj ciasta dekorujemy tradycyjnymi czekoladowymi polewami lub cukrem pudrem. Wspaniałym i pysznym sposobem na dekorację ciasta jest polewa z lentilek. Najlepiej jest rozdusić w woreczku kolorowe pastylki tłuczkiem, a następnie rozpuścić je w kąpieli wodnej dodając do masy odrobinę mleka. Przygotowaną w ten sposób polewę rozprowadzamy na wystudzonym cieście. Jest pyszna i chrupka. Spróbujcie bo warto :)



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...