Chrupiący duet w szampanie

28 października 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

½ puszki plastrów ananasa (bez zalewy)

1 twarda nektarynka

150 ml ulubionego szampana lub wina musującego

¼ średniego banana

2 łyżki jogurtu naturalnego

1 płaska łyżeczka cukru pudru

Sposób wykonania:

Ananasa kroimy w 1 cm kawałki, połówkę nektarynki kroimy w kostkę, drugą połówkę w paski. Banana, jogurt i cukier wrzucamy do blendera i miksujemy. Na dno pucharka wkładamy 1/3 ananasa, na to paski nektarynki, następnie resztę ananasa i kostki nektarynki. Wlewamy szampana tak, aby sięgał 2/3 wysokości pucharka. Na owoce wykładamy jogurt uważając, żeby nie zmieszał się z szampanem.

Smacznego!

file1256729341



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...