Chołojec

25 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ pęczka szczypiorku
½ szklaki śmietany
sól, ocet
woda

Szczypiorek pokroić, utrzeć z solą. Dodać ocet i śmietanę, wymieszać. Dodać zimną przegotowaną wodę. Schłodzić w lodówce.

file1264432418



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...