Chłodnik czereśniowy

20 lipca 2012, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 1/2 kg wypestkowanych czereśni, 3 szkl. jogurtu naturalnego, cukier waniliowy, szczypta cynamonu, ok. 1/2 szkl. cukru pudru (wg uznania).

Czereśnie połączyć z 1/2 szkl. przegotowanej zimnej wody, zmiksować blenderem. Dodać jogurty, cukier puder, cukier waniliowy i  cynamon. Wymieszać. Schładzać w lodówce. Podawać z ugotowanym makaronem.

Latem cała rodzinka z chęcią je coś, co pozwoli się nieco ochłodzić, a dodatkowo jest smaczne:)

file1342763593



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...