Carpaccio z borowików

14 września 2012, dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kilka borowików
3 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka soku z cytryny
szczypta soli
tymianek

Przygotowanie:

Oczyścić grzyby. Pokroić w bardzo cienkie paski, ułożyć na talerzu, posypać solą, skropić sokiem z cytryny, polać oliwą. Posypać tymiankiem.

fot. red



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Kobiety, które żałują macierzyństwa…
Nie dla każdej z nas macierzyństwo oznacza spełnienie. Są osoby świadomie decydujące...
Europejski Zielony Ład
Dużo ostatnio mówi się o Zielonym Ładzie, zwłaszcza w kontekście szkód dla polskiego rolnictwa,...
Cichy zabójca - stłuszczenie wątrob…
Według szacunków aż 6 mln Polaków może cierpieć na niealkoholowe stłuszczenie wątroby. To zatrważająca...
Nowy Kodeks Etyki Lekarskiej
18 maja w Łodzi, po raz pierwszy od 20 lat (dokładnie od 2003 roku),...