Carpaccio z borowików

14 września 2012, dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kilka borowików
3 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka soku z cytryny
szczypta soli
tymianek

Przygotowanie:

Oczyścić grzyby. Pokroić w bardzo cienkie paski, ułożyć na talerzu, posypać solą, skropić sokiem z cytryny, polać oliwą. Posypać tymiankiem.

fot. red



FORUM - bieżące dyskusje

Trening na prawidłowy oddech w czas…
Mi pomaga skupienie się w stresie na jakiejś poztywnej myśli, takie oddychanie jakoś...
Zupa buraczkowa z ziemniakami tłucz…
Fajny przepis tylko brak czasu ciągle na takie gotowanie, ja przez pośpiech...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Mi szkodzą np. surowe brokuły, próbowałam miksować je w koktajlach i nie daję...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Warto też zadbać o matę antypoślizgową na płytki i do wanny i nie dawać...