Carpaccio herbaciane

19 września 2011,
dodał: lizabeta
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

200 g polędwicy wołowej

20 ml oliwy z oliwek

50 g oliwek

50 g kaparów

1 pęczek ruccoli

50 g parmezanu

sól i pieprz czarny mielony

1 łyżeczka herbaty czarnej liściastej Irving Daily Superior

Mięso natrzeć herbatą, solą i pieprzem. Lekko zamrozić. Kroić cieniutkie plastry, układać na talerzu, posmarować oliwą z oliwek, posypać płatkami parmezanu, kaparami, oliwkami. Na wierzchu ułożyć ruccolę.

file1316200531



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....