Canneloni ze szpinakiem i mielonym mięsem

30 października 2013,
dodał: coolinarna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– paczka rurek canneloni

– mięso mielone

– szpinak

– żółty ser

– puszka pomidorów w zalewie lub słoik sosu chińskiego lub bolognese

– cebulka i czosnek

– przyprawy: sól, pieprz, papryka, oregano

Canneloni nadziewam od razu mięsem przyprawionym cebulką, przyprawami i czosnkiem, a pozostałe szpinakiem. Polewam następnie obficie sosem (muszą być całe przykryte, a sos nie za gęsty, ponieważ rurki muszą być miękkie). Na koniec posypuję serem i zapiekam jeszcze przez chwilkę.

file1268043904



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....