Canneloni ze szpinakiem i mielonym mięsem | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Canneloni ze szpinakiem i mielonym mięsem

30 października 2013, dodał: coolinarna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– paczka rurek canneloni

– mięso mielone

– szpinak

– żółty ser

– puszka pomidorów w zalewie lub słoik sosu chińskiego lub bolognese

– cebulka i czosnek

– przyprawy: sól, pieprz, papryka, oregano

Canneloni nadziewam od razu mięsem przyprawionym cebulką, przyprawami i czosnkiem, a pozostałe szpinakiem. Polewam następnie obficie sosem (muszą być całe przykryte, a sos nie za gęsty, ponieważ rurki muszą być miękkie). Na koniec posypuję serem i zapiekam jeszcze przez chwilkę.

file1268043904



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz