Camembert lub oscypek z grilla z pieczarkami

10 września 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

6-8 serków camember lub sekret mnicha, albo 1 oscypek, przyprawa  ziołowa lub pikantna do grilla Prymat, 10 średniej wielkości pieczarek /30 dag/, sól, pieprz czarny mielony Prymat

Przyrządzanie:

Serki  pleśniowe obsypać przyprawami i opiekać na grillu po 3-5 min z każdej strony. Oscypka pokroić w plastry i opiekać tak, jak serki pleśniowe.
Podawać z ostrymi sosami lub niewielką ilością powideł śliwkowych. Pieczarki obrać, opłukać, osuszyć i opiekać na grillu 3-5 min. Podawać z grillowanymi serami.
Przed podaniem posolić i posypać pieprzem.

www.prymat.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.