Buraczki zasmażane z sokiem z czarnej porzeczki

1 listopada 2012,
dodał: Krystyna
Artykuł zewnętrzny

składniki:

30 dag buraczków ugotowanych w skórce. 1 cebula pokrojona w piórka, 1 posiekany ząbek czosnku, 1/3 kostki masła, 1,5 łyżki mąki, 1/2 szklanki soku z czarnej porzeczki,ocet jabłkowy, sól, pieprz, majeranek, cukier

Wykonanie:

Buraczki obrac i pokroic w słupki. Na maśle zeszklić cebulę i czosnek, dodać mąkę i rozprowadzić. Dodać buraki, wymieszać, następnie wlać sok z czarnej porzeczki, zamieszać i lekko poddusić. Przyprawić solą, pieprzem, majerankiem, octem, cukrem.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.