Buraczki na ostro

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
2 buraki
2-4 ząbki czosnku
łyżeczka świeżych ziół (natka pietruszki, szczypiorek, koperek)
sól
1 łyżka oleju
1 łyżeczka octu

Przygotowanie:

Ugotowane i obrane buraki zetrzeć na grubej tarce, wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprawić według uznania. Marynować w lodówce min. 3 godziny. Sałatka jest najsmaczniejsza na drugi dzień. Idealnie pasuje do czerwonego i białego mięsa.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...