Bułka podsmażana na maśle

24 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Bułka wrocławska (może być czerstwa)
Masło

Bułkę kroimy na 1,5 cm grubości kromki, smarujemy masłem z dwóch stron i podsmażamy na suchej teflonowej patelni. Podajemy jako grzanki na gorąco.

file1269641852



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...