Bułka podsmażana na maśle

24 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Bułka wrocławska (może być czerstwa)
Masło

Bułkę kroimy na 1,5 cm grubości kromki, smarujemy masłem z dwóch stron i podsmażamy na suchej teflonowej patelni. Podajemy jako grzanki na gorąco.

file1269641852



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....