Brzoskwinie z kurczakiem

19 czerwca 2012,
dodał: Erna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

6 dużych brzoskwiń świeżych lub z kompotu

20 dkg filetu z kurczaka

1 mała cebula

sól, pieprz

1 łyżka majonezu,

12 szt. winogron

łyżeczka naci pietruszki

Wykonanie:

Brzoskwinie świeże lekko ugotować lub sparzyć. Filet z kurczaka ugotować. Cebulę poddusić w odrobinie oleju. Kurczaka blenderem rozdrobnić dodać przyprawy majonez cebulę i winogron  6 szt. drobno pokrojony. Brzoskwinie rozkroić na połówki wyjąć pestki i nakładać farsz. Udekorować winogronem i posypać pietruszką.




Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.