Brokuły zapiekane w koglu-moglu

29 września 2011,
dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 brokuły

4 jajka

2 łyżki cukru

2 łyżki masła

sól

pieprz

łyżka posiekanego koperku

Przygotowanie:

Brokuły sparzyć w gorącej wodzie przez 2 minuty. Z cukru i jajek utrzeć kogel- mogel. Brokuły przesmażyć na maśle i ułożyć w żaroodpornym półmisku. Polać koglem-moglem i zapiekać w temp. 190 stopni przez ok. 7 minut. Po zapieczeniu posypać posiekanym koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...