Brokuły zapiekane w koglu-moglu

29 września 2011,
dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 brokuły

4 jajka

2 łyżki cukru

2 łyżki masła

sól

pieprz

łyżka posiekanego koperku

Przygotowanie:

Brokuły sparzyć w gorącej wodzie przez 2 minuty. Z cukru i jajek utrzeć kogel- mogel. Brokuły przesmażyć na maśle i ułożyć w żaroodpornym półmisku. Polać koglem-moglem i zapiekać w temp. 190 stopni przez ok. 7 minut. Po zapieczeniu posypać posiekanym koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...