Brokuły w sosie czosnkowym

7 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy w garnku wodę z dodatkiem soli. Brokuł wkładamy do wrzącej wody, nie gotujemy tylko zaparzamy przez chwilę. Potem studzimy, delikatnie dzielimy go na różyczki. Mały kubek jogurtu naturalnego mieszamy z przeciśniętymi przez praskę 2 ząbkami czosnku, dodajemy drobno pokrojony koperek, mieszamy i polewamy różyczki brokuł. Podajemy jako doskonały dodatek do mięs.

file1265564438



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.