Boczniaki smażone z cebulą

19 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

20 dag boczniaków
1 cebula
wedeta
pieprz
olej do smażenia

Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Boczniaki pokroić w paski, usmażyć razem z cebulą aż się lekko zarumieni wszystko. Doprawić wegetą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu lub z pieczywem.

file1266612288



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...