Boczek z grilla wyjątkowy

14 kwietnia 2010, dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • boczek surowy 80 dag
  • przyprawa grill
  • sól
  • pieprz
  • Boczek kroimy w grubsze plastry (ok4-6 mm) następnie rozbijamy delikatnie jak kotlety schabowe. Solimy, pieprzymy, posypujemy grillem i odstawiamy na ok 1 h do lodówki. Następnie boczek wolno grillujemy z obydwu stron.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Jeden komentarz do Boczek z grilla wyjątkowy

    1. avatar gusia1000 pisze:

      Na pewno tym co go jedzą, taki boczek z grilla, to Coś.

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Mieszkanie w bloku czy domek?
    Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
    Jaki kolor auta dla kobiety?
    Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
    Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
    Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
    A jakie wam się podobają sukienki n…
    Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...