Boczek z grilla wyjątkowy

14 kwietnia 2010, dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • boczek surowy 80 dag
  • przyprawa grill
  • sól
  • pieprz
  • Boczek kroimy w grubsze plastry (ok4-6 mm) następnie rozbijamy delikatnie jak kotlety schabowe. Solimy, pieprzymy, posypujemy grillem i odstawiamy na ok 1 h do lodówki. Następnie boczek wolno grillujemy z obydwu stron.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Ubrania hand made
    Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
    Fryzura na półmetek/połowinki
    Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
    Nauka niemieckiego
    Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
    Jęczmień znacznych rozmiarów
    Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...