Boczek z grilla wyjątkowy

14 kwietnia 2010,
dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • boczek surowy 80 dag
  • przyprawa grill
  • sól
  • pieprz
  • Boczek kroimy w grubsze plastry (ok4-6 mm) następnie rozbijamy delikatnie jak kotlety schabowe. Solimy, pieprzymy, posypujemy grillem i odstawiamy na ok 1 h do lodówki. Następnie boczek wolno grillujemy z obydwu stron.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Doda Dream Show
    Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
    Pracoholizm
    AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
    klejenie butów
    Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
    Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
    Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....