Boczek pieczony z cebulą

27 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 kg chudego boczku
1 duża cebula
3 ząbki czosnku
sól, pieprz
ostra papryka
majeranek
imbir świeży

Boczek natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem, zostawić najlepiej na noc w chłodnym miejscu szczelnie przykryte. Na drugi dzień przed pieczeniem posypać papryką, obłożyć imbirem drobno pokrojonym i posypać majerankiem. Na wierzchu ukłożyć cebulę grubo pokrojoną. Piec około 1,5 godziny.

file1264606074



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...