Bigos warzywny

12 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1/2 glówki kapusty białej
  • marchewka
  • por
  • pietruszka
  • seler
  • 10 dkg pieczarek
  • 4 papryki konserwowe
  • przecier pomidorowy
  • ząbek czosnku
  • sol
  • pieprz
  • 1/4 kostki margaryny
  • Kapustę pokroic i zagotowac potem odsączyć. Wloszczyzne zetrzec na tarce o duzych oczkach.Por i pieczarki pokroic. Wszystko wlozyc do rondla z roztopionym tluszczem i dusic do miekkosci.Pod koniec duszenia dodac pokrojona papryke oraz przecier pomidorowy i starty czosnek.Doprawic sola i pieprzem.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
    Praca w dużej firmie a zarobki
    Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
    Kolczyki
    Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.