Bigos po cygańsku

25 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 kg pieczarek
  • 3 cebule
  • 1 kg mięsa mielonego
  • 2 jajka
  • 1 słoik papryki konserwowej
  • 1 słoik ogórków konserwowych
  • sól
  • pieprz
  • przecier pomidorowy
  • olej
  • pieczarki obgotować ,pokroić w paski i usmażyć z trzema cebulami. Mięso mielone wymieszać z jajkami, posolić, opieprzyć, formować malutkie pulpeciki i smażyć na oleju. Do pieczarek dołożyć ogórki i paprykę pokrojone w paski oraz pulpeciki, wymieszać to z przecierem i przez chwilę podsmażyć.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Naturalne kosmetyki
    Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
    Typy mężczyzn
    Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
    Jak można zostać dietetykiem
    Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
    leczenie niepłodnosci
    Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...