Barszcz ze szczwiu

24 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Szczaw mrożony lub pasteryzowany
1 marchew
1 pietruszka
kawałek selera
2 kostki rosołowe
1 l wody
sól, pieprz
listek laurowy
ziele angielskie
1 łyżka mąki
1/2 szkl śmietany

Zagotować wodę, dodać warzywa i kostkę rosołową. Jak warzywa będą miękkie dodać szczaw, podgtować, zaprawić mąką ze śmietaną. Podawać z jajkiem na twardo.

file1264345376



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...