Barszcz ze szczwiu

24 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Szczaw mrożony lub pasteryzowany
1 marchew
1 pietruszka
kawałek selera
2 kostki rosołowe
1 l wody
sól, pieprz
listek laurowy
ziele angielskie
1 łyżka mąki
1/2 szkl śmietany

Zagotować wodę, dodać warzywa i kostkę rosołową. Jak warzywa będą miękkie dodać szczaw, podgtować, zaprawić mąką ze śmietaną. Podawać z jajkiem na twardo.

file1264345376



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...