Bakłażany nadziewane warzywami i kaszą jaglaną

15 listopada 2010,
dodał: Centrum Dietetyczne Ventis
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kasza jaglana,

bakłażan,

papryka czerwona,

pomidory,

natka pietruszki

Wykonanie: bakłażany przepołowić na połówki, wydrążyć gniazda w formie łódeczki. Środki pokroić w kostkę, dodać pokrojone pomidory i paprykę- przyprawić i dusić w niewielkiej ilości wody. Łódeczki nadziać farszem wymieszanym z ugotowaną kaszą- zapiec w piekarniku do miękkości (danie można zrobić w parowarze lub na patelni pod przykryciem z niewielką ilością wody). Pod koniec posypać posiekaną natką. Podawać na ciepło.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...