Aromatyczny boczek pieczony ze śliwkami

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

600 g surowego boczku
150 g suszonych śliwek
Przyprawa do potraw z grilla Żeberka barbecue KAMIS

Boczek pokrój na cienkie plastry, każdy oprósz z dwóch stron przyprawą żeberka z grilla. W każdy plaster zawiń wędzone śliwki, następnie nadziej po kilka kawałków na patyczki do szaszłyków. Odstaw w chłodne miejsce na kilka godzin. Grilluj kilkanaście minut.



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...