Arbuz faszerowany

15 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 mały arbuz
    ananasy z puszki
    winogrona
    gruszka
    banan
    mandarynka
    inne dostępne owoce
    1 lub 2 galaretki, w zależności od wielkości arbuza.


      Arbuza zciąć na 3/4 wysokości, wydrążyć miąższ i usunąć pestki. Rozdrobnić, dodać pokrojone w kostkę owoce i zalać czerwoną galaretką rozpuszczoną w 1 szklance wody. Wymieszać i odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia.

      file1263591410



      FORUM - bieżące dyskusje

      Reportaże, książki oparte na faktac…
      Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
      Klasyka literatury - do czego wraca…
      Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
      ulubione filmy
      Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
      Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
      "Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...