Arbuz faszerowany

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 mały arbuz
    ananasy z puszki
    winogrona
    gruszka
    banan
    mandarynka
    inne dostępne owoce
    1 lub 2 galaretki, w zależności od wielkości arbuza.


      Arbuza zciąć na 3/4 wysokości, wydrążyć miąższ i usunąć pestki. Rozdrobnić, dodać pokrojone w kostkę owoce i zalać czerwoną galaretką rozpuszczoną w 1 szklance wody. Wymieszać i odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia.

      file1263591410



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
      Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
      Jaki utrwalacz do pazknoci ???
      Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
      Niechęć do macierzyństwa
      W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
      pasemka na czarne włosy
      Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...