Golonka z kapustą

14 stycznia 2011, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1 golonka duża lub 2 małe
  • kapusta kiszona 1 kg
  • marchew 1 szt
  • cebula 2 szt
  • Pomysł na soczystą golonkę w kapuście Winiary

Kapustę kiszoną należy wypłukać 2 razy, ponieważ będzie za słona, lub pół na pół z kapustą słodką. Golonkę należy ponacinać 2, 3 razy do kości. Dalej postępować wedle przepisu na opakowaniu. Piec ponad 2 godziny. PYCHA !!!

file1295024102



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...