Pasta kurczakowa do krakersów

20 grudnia 2010, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Dwa w jednym . Gotowałam barszcz na kurczaku- wykorzystałam mięsko z zupy na pastę .

Czas : 10 minut

Składniki :

  • mięso z 1/2 udka gotowanego kurczaka
  • mięso z 1/2 udka wędzonego  (ugotowanego )  kurczaka
  • 2 łyżeczki majonezu
  • pieprz grubo mielony kolorowy do smaku

Zmiksować w malakserze , rozdrabniaczu lub zmielić w maszynce obrane ze skórek, chrząstek i kości mięso. Wymieszać z majonezem .Doprawić pieprzem .

Podawać z krakersami lub do kanapek.

file1292845285



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...