Zupa z brukselki na odchudzanie

25 października 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki

– marchew
– brukselka
– seler
– pietruszka

Warzywa pokroić w kostkę i gotować około 5 minut, dodać oczyszczoną brukselkę, posolić i gotować kolejne 10 minut. Zupę zmiksować, przyprawić gałką muszkatołową.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...