Sos jogurtowo-miętowy

20 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 łyżki jogurtu naturalnego

2 łyżki octu winnego

5 łyżek cukru

80 ml wody

kilka listków świeżej mięty

Przygotowanie:

Wodę zagotować, rozpuścić w niej cukier, dodać ocet, posiekane drobniutko liście mięty i mieszać, następnie dodać jogurt. Podawać do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.