Sałatka ze szpinaku i jajeczek przepiórczych

8 września 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

20 dag przebranych liści szpinaku,

4 jajka przepiórcze ugotowane na twardo,

3 pomidory, 1

cebula cukrowa /10 dag/,

Sos:

6 łyżek oliwy, 2 łyżki octu balsamicznego, 1 ząbek czosnku, ½ łyżeczki przyprawy do sałatek Prymat, cukier, sól, pieprz czarny mielony Prymat

Przyrządzanie:

Liście szpinaku pozbawić ogonków, umyć, osączyć, rozłożyć na dużym talerzu, polać sosem i posypać posiekanymi jajkami. Przybrać cząstkami pomidorów i piórkami cebuli.

www.prymat.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....