Zupa truskawkowa

17 czerwca 2013, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

2  kg truskawek
1/4 szkl cukru
1 łyżeczka cukru waniliowego
1/2; szkl śmietany
dowolny makaron

Makaron ugotować. Truskawki zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać ze śmietaną, polać makaron.

file1277931031



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺