Bób w pietruszkowym pesto

25 maja 2010, dodał: Aneta Klimecka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

100g parmezanu
300g bobu
natka pietruszki
3 ząbki czosnku
garść orzechów włoskich
5 łyżek oliwy z oliwek extra vergine
sól
pieprz

Przygotowanie:

– Bób gotujemy i obieramy ze skórek.
– Pesto: w blenderze miksujemy parmezan, natkę, oliwę, sól i pieprz oraz czosnek.
– Bób układamy na talerzu, na nim pesto i orzechy wloskie. Zajadamy z grzaneczką, pycha!



FORUM - bieżące dyskusje

kąpiele - żele, płyny, olejki
Lubie żele do kapieli z Bielendy o owocowych nutach owocowa linię Body Coctail,...
Super cera bez zmarszczek
Na zmarszczki doskonałe sa kosmetyki z Bielendy linia Royal Rose z olejkiem z dzikiej róży
Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Znakomite kosmetyki do pielęgnacji twarzy znalazłam w Biedronce z Bielendy linia Skin Academy solution
Naturalne kosmetyki
Z naturalnych kosmetyków świetne zamawiam w sklepie Pachnaca Kraina jak np mój ukochany Olejek...